Aanbouw woonkamer? Geen probleem!

Als u graag groter wilt wonen, maar niet wilt verhuizen dan is het de beste oplossing om uw huidige huis te vergroten. U kunt meer ruimte creëren door eens goed op te ruimen en alle overbodige spullen weg te doen, maar daar behaalt u vaak niet het gewenste resultaat mee. Wilt u echt meer ruimte hebben, dan kunt u het beste een aanbouw plaatsen. Tegenwoordig kiezen veel mensen ervoor om een aanbouw aan de woonkamer te plaatsen om zo de woonruimte flink te vergroten.
Aanbouw woonkamer

Voordelen van een aanbouw woonkamer

Door te kiezen voor een woonkamer aanbouw ontstaat fors meer ruimte in huis. Dit is een enorme aanwinst voor uw huis en uw leefcomfort. Er zijn nog diverse andere voordelen te benoemen van het plaatsen van een woonkamer aanbouw:

  • Verhuizen door ruimtegebrek is niet nodig door de aanbouw aan de woonkamer
  • Aanbouw kan geheel in de stijl van de rest van uw woning worden gebouwd
  • Raampartij, zonneschermen, schilderwerk et cetera allemaal volledig naar wens
  • Afwerken en bekleden van de aanbouw op tal van manieren mogelijk

 

Zo heeft u dus extra ruimte in huis, zonder dat dit ten koste gaat van de uitstraling van uw huidige woning. Dit wordt namelijk naadloos op elkaar aangesloten!

Kosten van een woonkamer aanbouw

Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is als u een aanbouw aan de woonkamer laat plaatsen? Neem dan gerust contact op met ons bouw- en timmerbedrijf. We gaan graag met u in gesprek over een woonkamer aanbouw. Op basis van uw wensen is het voor ons mogelijk om u een indicatie van de kosten te geven. Telefonisch kunt u ons bereiken op 0184 – 682 056. U kunt ook via ons offerteformulier uw wensen aan ons doorgeven, zodat wij u op basis daarvan verder kunnen informeren over de kosten van een aanbouw aan de woonkamer.

Offerte aanvragen

Top

Wij helpen u graag. Bel ons +31 (0)184 - 682056 of mail naar info@rozendaalbouwbedrijf.nl