Actie dakkapellen

Actie dakkapellenMet een dakkapel maakt u van uw zolder of bovenverdieping een ruime slaapkamer, een rustige werkkamer of een gezellige hobbykamer. Door een dakkapel te plaatsen op uw dak heeft u direct meer licht en ruimte. Bovendien is een dakkapel een goede investering in uw woning. Het verhoogt dus niet alleen uw wooncomfort, maar ook de waarde van uw huis.  Heeft u een beperkt budget? Door op zoek te gaan naar een goede actie dakkapel kunt u uw wensen nog redelijk voordelig realiseren ook! Rozendaal Dakkapellen heeft al een actie dakkapel vanaf €3.695,-. Alle dakkapellen zijn op maat gemaakt en worden binnen één dag wind- en waterdicht gemonteerd.

Prijzen actie dakkapellen

Bij Rozendaal Dakkapellen willen we het voor iedereen mogelijk maken om een dakkapel aan te schaffen voor een voordelige prijs. Wij geven u graag een overzicht van onze actie dakkapellen:

- Prijs actie dakkapel 150 centimeter: €3.695,-
- Prijs actie dakkapel 260 centimeter: €4.595,-
- Prijs actie dakkapel 400 centimeter: €5.695,-

Onze prijzen zijn gebaseerd op standaard dakkapellen. Er zijn diverse zaken die van invloed zijn op de uiteindelijke prijs van onze actie dakkapel. Enkele zaken waar u rekening mee moet houden zijn:

- (extra) ramen
- een rolluik (handmatig of elektirsch)
- een zonnescherm
- een hor
- een ventilatierooster
- een Velux dakvenster
- een airo

Zoals u begrijpt kunnen de wensen per dakkapel sterk verschillen. Een combinatie van afmetingen en toebehoren bepalen de prijs van onze actie dakkapellen.

Offerte actie dakkapel

Bent u benieuwd hoeveel u kunt besparen op een dakkapel van Rozendaal Dakkapellen? Vraag dan een offerte aan voor een actie dakkapel. U krijgt altijd een dakkapel op maat, dus een dakkapel die perfect aansluit op de uitstraling van uw woning.

 Offerte aanvragen

Bekijk meer voorbeelden >>

Top

Wij helpen u graag. Bel ons +31 (0)184 - 682056 of mail naar info@rozendaalbouwbedrijf.nl