Bouwbedrijf Ridderkerk

Er zijn tal van redenen waarom mensen een bouwbedrijf inschakelen. Een groot deel is zelf niet handig genoeg om bijvoorbeeld een aanbouw te plaatsen of een dakkapel te maken. Een ander deel zou dit wel kunnen, maar heeft er geen tijd voor of geen zin in. En uiteraard zijn er ook mensen die graag de zekerheid willen hebben dat een professioneel bouwbedrijf de werkzaamheden uitvoert. Hoe dan ook: bij ons bouwbedrijf Ridderkerk zijn we u graag van dienst.

Werkzaamheden van ons bouwbedrijf Ridderkerk

We zijn gevestigd in Nieuw-Lekkerland. In 25 tot 30 minuten rijden zijn we bij u in Ridderkerk en kunnen we voor u aan de slag. Er zijn diverse projecten die wij in Ridderkerk en omgeving hebben uitgevoerd. We laten u graag een selectie van ons werk zien:

  • Plaatsen van dakkapellen in Ridderkerk, Poortugaal, Nootdorp, Dordrecht en diverse andere plaatsen!
  • Realiseren van een badkamer in Barendrecht (oa. tegelwerk, installaties, kasten en sanitair)
  • Renovatiewerkzaamheden, garage bouwen en dakkapellen plaatsen in Hoornaar
  • Garage aan woning in Nieuwerkerk a/d IJssel gebouwd
  • Realiseren van een nieuwbouwwoning in Nieuw-Lekkerland

Geen uitdaging is ons te gek en we gaan ook graag met uw project aan de slag. Als bouwbedrijf in Ridderkerk kunnen we vrijwel elke klus voor u verzorgen. Laat ons gerust weten welke (ver)bouwplannen u heeft. Dan vertellen wij u wat we voor u kunnen betekenen!

De kwaliteit van ons bouwbedrijf Ridderkerk

Eén van onze gemotiveerde timmermannen is leermeester Gerrit. Hij brengt zijn kennis over op onze leerling timmermannen en doet dat met veel enthousiasme:

Als leermeester je vakkennis overbrengen op een nieuwe genereatie is een mooi iets. Bouwen is namelijk veel meer dan alleen maar timmeren, het draait ook vooral om communicatie. Met elkaar iets moois maken, geeft veel voldoening.

Wellicht ziet u binnenkort Gerrit op uw stoep staan als ons bouwbedrijf in Ridderkerk voor u aan de slag gaat. Maar ook wanneer u één van onze andere timmerlieden treft, weet u zeker dat uw klus tot uw tevredenheid uitgevoerd gaat worden!

Mag ons bouwbedrijf in Ridderkerk voor u aan de slag?

Onze offertes zijn altijd transparant. Dit heeft voor u als klant het voordeel dat u precies weet waar u aan toe bent. Dat is wel zo fijn, want als u een bouwbedrijf in Ridderkerk inschakelt, staat u op het punt om een grote uitgave te doen. Wij begrijpen dat en ontzorgen u waar wij dat kunnen. Bel gerust met één van onze medewerkers door te bellen naar 0184 – 682 056. U kunt ook direct een offerte aanvragen.

Offerte aanvragen

Top

Wij helpen u graag. Bel ons +31 (0)184 - 682056 of mail naar info@rozendaalbouwbedrijf.nl