Dakkapel aftimmeren

dakkapel aftimmerenHet aftimmeren van uw dakkapel is belangrijk voor het aanzicht. Een dakkapel van Rozendaal Dakkapellen wordt altijd in één dag wind- en waterdicht geplaatst, tot slot worden de laatste punten netjes afgewerkt. Een dakkapel aftimmeren gebeurd daarom ook met precisie. U kunt uw dakkapel aftimmeren of afwerken met verschillende soorten gevelbekleding. Denk bijvoorbeeld bij een houten dakkapel aan gips- of spaanplaten en bij een kunststof dakkapel aan rabatdelen of kunststof schroten. De afwerking is belangrijk om lekkages te voorkomen, maar tevens verhoogd een goede afwerking de waarde van uw huis.

Waarom dakkapel aftimmeren?

Een dakkapel is een stukje van uw huis en het is daarom belangrijk dat uw uw dakkapel goed laat aftimmeren. Het aftimmeren van de dakkapel aan de binnenkant is belangrijk omdat u hier dagelijks tegenaan kijkt. De dakkapel aftimmeren aan de buitenkant is minstens even belangrijk. Een dakkapel bepaald voor een groot deel het aanzicht en daarom is het belangrijk dat uw dakkapel goed bij de uitstraling van uw huis past. Een mooie dakkapel verhoogd de waarde van uw huis. Dus wanneer u uw dakkapel goed laat aftimmeren kunt u de investering weer makkelijk terugverdienen bij de verkoop van uw huis. Bij Rozendaal Dakkapellen zullen we altijd goed uw dakkapel aftimmeren. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Dakkapel uitbreiden

Rozendaal Dakkapellen levert alleen dakkapellen op maat. Dat betekent dat uw dakkapel volledig is afgestemd op uw woning. Daarnaast kunt u uw dakkapel uitbreiden met diverse opties die we direct kunnen meenemen tijdens het aftimmeren van uw dakkapel. U kunt uw dakkapel uitbreiden met:

- een rolluik (handmatig of elektrisch)
- een zonnescherm
- een hor
- een ventilatierooster
- een Velux dakvenster
- een airo

Laat uw dakkapel aftimmeren door Rozendaal Dakkapellen

Een nieuwe dakkapel laten plaatsen door Rozendaal Dakkapellen betekent automatisch dat wij uw dakkapel aftimmeren. Van begin tot het eind ontzorgen wij u in het plaatsen van de dakkapel. Wij helpen u bij het verkrijgen van een bouwvergunning, plaatsen uw dakkapel binnen één dag en zorgen ervoor dat alles netjes is afgewerkt. Wanneer u kiest voor een dakkapel van Rozendaal Dakkapellen. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor dakkapel aftimmeren.

Offerte aanvragen

Bekijk meer voorbeelden >>

Top

Wij helpen u graag. Bel ons +31 (0)184 - 682056 of mail naar info@rozendaalbouwbedrijf.nl