Dakkapel bouwen

dakkapel bouwenEen dakkapel bouwen is een hele klus, maar bij Rozendaal Dakkapellen doen we dat in één dag. Wij bouwen uw dakkapel binnen één dag glas- en waterdicht. Het bouwen van een dakkapel kunt u het beste laten uitvoeren door een dakkapellen specialist, want dan weet u zeker dat goed gebeurd. Bij Rozendaal Dakkapellen bouwen we dakkapellen op maat, dakkapellen die naadloos aansluiten op uw dak.

Vergunning dakkapel bouwen

Een dakkapel bouwen mag in veel gevallen niet zomaar, daar moet u eerst een bouwvergunning voor aanvragen bij de gemeente. Wilt u weten of u een vergunning nodig heeft. Lees er alles over op onze pagina over vergunningen. Wanneer u een dakkapel laat bouwen door Rozendaal Dakkapellen dan verzorgen wij het gehele traject. Wij helpen en adviseren u bij het aanvragen van de bouwvergunningen voor uw dakkapel en plaatsen uw dakkapel zonder problemen. Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze projecten.

Dakkapel bouwen? Vraag een offerte aan

Bij Rozendaal Dakkapellen kunt u een dakkapel laten bouwen tegen een scherpe prijs. Voor ieder budget bieden wij een passende offerte. Met ruim 25 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe wij aan uw wensen moeten voldoen. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen dan binnen twee werkdagen telefonisch contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen

Bekijk meer voorbeelden >>

Top

Wij helpen u graag. Bel ons +31 (0)184 - 682056 of mail naar info@rozendaalbouwbedrijf.nl