Dakkapel Dordrecht

dakkapel DordrechtEen dakkapel is een ware toevoeging aan uw woning. U creëert meer ruimte, verhoogt de waarde van uw woning en uw woning komt er mooier uit te zien. Kortom, redenen genoeg om te kiezen voor een dakkapel in Dordrecht.

Soorten dakkapellen in Dordrecht

Dakkapellen zijn er in vele soorten en maten. Wanneer u in Dordrecht een dakkapel aanschaft, heeft u bij Rozendaal Dakkapellen de keuze uit een aantal verschillende soorten dakkapellen. Een traditioneel dakkapel heeft een plat dak. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een dakkapel met een schuin dak. De keuze voor een dakkapel in Dordrecht is erg groot. Rozendaal Dakkapellen is gevestigd in Nieuw-Lekkerland, dus binnen een kwartier staan we bij u voor de deur.

Dakkapel Dordrecht aanschaffen

Bij de keuze voor het aanschaffen van een dakkapel in Dordrecht bieden wij u meer dan alleen een dakkapel. Ook voor de afwerking bent u bij ons aan het juiste adres. Zo verzorgen wij de bekleding en kunt u er voor kiezen uw dakkapel af te laten timmeren. Ook leveren wij accessoires, zoals rolluiken, zonneschermen en horren. Wilt u ook een dakkapel in Dordrecht aanschaffen? U heeft al een dakkapel van € 3.695,-. Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op!

Offerte aanvragen

Bekijk meer voorbeelden >>

Top

Wij helpen u graag. Bel ons +31 (0)184 - 682056 of mail naar info@rozendaalbouwbedrijf.nl