Dakkapel kopen

dakkapel kopenEen dakkapel kopen doet u niet iedere dag. Laat u daarom altijd eerst goed informeren. Wij helpen u graag alvast op weg. Onderstaande tips kunnen u helpen bij het kopen van de juiste dakkapel. Een goede voorbereiding is het halve werk. Een dakkapel kopen is in ieder geval een goede investering in uw woning. U maakt de ruimte in uw kamer een stuk groter en daarnaast creëert u meer lichtinval.

Een dakkapel kopen: Prefab of maatwerk dakkapel?

Een dakkapel kopen roept veel vragen op. Kiest u bijvoorbeeld voor een prefab dakkapel of toch voor een dakkapel op maat. Bij Rozendaal Dakkapellen bouwen wij alleen dakkapellen op maat. Een maatwerk dakkapel sluit naadloos aan op uw woning en voldoet volledig aan uw wensen. Prefab dakkapellen worden vooraf in de fabriek gemonteerd en zijn standaard frameworks. Bij een maatwerk dakkapel heeft u meer vrijheid en kunt u uw dakkapel eenvoudig uitbreiden met extra accessoires en ramen en bent u helemaal vrij in de keuze voor de afwerking. U moet goed overwegen wat u wilt tijdens het dakkapel kopen.

Een dakkapel kopen: wat zijn uw wensen?

Andere aspecten waar u rekening mee moet houden bij een dakkapel kopen, zijn het materiaal, de levensduur, onderhoud, garantie en uw specifieke wensen. Bij Rozendaal Dakkapellen kunt u kiezen voor een houten of een kunststof dakkapel. Een Kunststof dakkapel is over het algemeen onderhoudsarm, daar je een houten dakkapel eens in de zoveel tijd opnieuw moet schuren en verven. Echter een houten dakkapel heeft een natuurlijke uitstraling. Het is maar net waar u de voorkeur aan geeft. Een dakkapel wordt altijd binnen één dag wind- en waterdicht geplaatst en daarnaast krijgt u altijd 10 jaar garantie. Voordat u een dakkapel wilt gaan kopen is het goed om de specifieke wensen in kaart te brengen. Een dakkapel is uit te breiden met onder andere:

- (extra) ramen
- een rolluik (handmatig of elektrisch)
- een zonnescherm
- een hor
- een ventilatierooster
- een Velux dakvenster
- een airo

Wat is uw budget?

Een dakkapel kopen brengt kosten met zich mee. Wat is uw budget? Bij Rozendaal dakkapellen geven wij u graag een richtprijs. Laat u niet altijd verleiden door de goedkoopste offerte, want aspecten als garantie, levertijd, kwaliteit en onderhoud moet u ook zeker meenemen in de afwegingen van een dakkapel kopen. Momenteel hanteren wij onderstaande prijzen voor een standaard dakkapel:

- Prijs actie dakkapel 150 centimeter: €3.695,-
- Prijs actie dakkapel 260 centimeter: €4.595,-
- Prijs actie dakkapel 400 centimeter: €5.695,-

Meer informatie over dakkapel kopen

Wilt u meer weten over het kopen van een dakkapel? Neem dan gerust contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen. Rozendaal Dakkapellen bouwt al meer dan 25 jaar maatwerk dakkapellen van de hoogste kwaliteit. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden om een dakkapel te kopen. Altijd een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen

Bekijk meer voorbeelden >>

Top

Wij helpen u graag. Bel ons +31 (0)184 - 682056 of mail naar info@rozendaalbouwbedrijf.nl