Dakkapel met rolluik

dakkapel met rolluikEen dakkapel met rolluik is een veelgemaakte keuze. Waarschijnlijk schaft uw een dakkapel aan om meer ruimte te creëren in uw kamer en de lichtinval te vergroten. Alleen is het toch wel fijn als u het rolluik dicht kunt doen op de momenten dat u dat prettig vindt.

Een dakkapel met rolluik heeft nog meer voordelen. Want naast het verduisterende effect, heeft een rolluik ook een zon- en warmtewerend effect. Hiermee heeft u in de zomer een heerlijke koele kamer en kunt u in de winter juist veel energie besparen. Tot slot is een dakkapel met rolluik inbraakwerend.

Wat kost een dakkapel met rolluik?

Bij Rozendaal Dakkapellen bouwen we dakkapellen op maat. Het plaatsen van een rolluik in uw dakkapel is daarom geen enkel probleem. U heeft de keuze uit een elektrische of handmatige rolluik. Daarbaast zijn de rolluiken in diverse kleuren verkrijgbaar. Op basis van uw wensen maken wij graag een passende offerte. Een dakkapel met rolluik is een aanwinst voor iedere woning.

Offerte dakkapel met rolluik

Als u meer informatie wilt over een dakkapel met rolluik, dan is dat geen enkel probleem! Wij gaan graag met uw in gesprek om de mogelijkheden te bekijken voor uw woning. Een dakkapel van Rozendaal Dakkapellen wordt altijd binnen één dag wind- en waterdicht geplaatst, daarnaast ontvangt u altijd 10 jaar garantie. Interesse? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor een dakkapel met rolluik.

 Offerte aanvragen

Bekijk meer voorbeelden >>

Top

Wij helpen u graag. Bel ons +31 (0)184 - 682056 of mail naar info@rozendaalbouwbedrijf.nl