Dakkapel, nokverlegging of nokverhoging?

Het is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend om voor een dakkapel te kiezen. De mogelijkheden worden steeds groter en de kosten worden langzaamaan lager. Kiest u voor een dakkapel, nokverlegging of nokverhoging? Dat is afhankelijk van de ruimte die u momenteel heeft en het doel dat u met de ruimte voor ogen hebt.

Dakkapel

Een dakkapel is een snelle en eenvoudig manier om extra ruimte te creëren. Naast ruimte zorgt een dakkapel voor licht. Lees hier meer over de voordelen van een dakkapel.

Rozendaal-dakkapel

Nokverlegging

Bij een nokverlegging wordt de voor- of achtergevel verhoogd. Zo maakt u zelfs van een vliering een extra ruimte. Deze dakkapellen zorgen voor meer stahoogte op zolder. Voor het plaatsen van zo’n dergelijke nokverlegging is altijd een vergunning nodig.

Nokverlegging

Nokverhoging

Wilt u de gehele nok verhogen, kies dan voor een nokverhoging in plaats van een nokverlegging. Bij een nokverhoging worden zowel de voor- als achtergevel verhoogd. Deze zorgt ervoor dat een kleine, lage opslagzolder in mum van tijd wordt omgetoverd tot een grote, lichte extra slaapkamer. Ook hierbij is een vergunning noodzaak.

nokverhoging

Advies nodig?

De vakspecialisten van Rozendaal Dakkapellen helpen u graag in de zoektocht naar de juiste oplossing. Ook kunnen zij bij u langskomen om de situatie te bekijken en een zo volledig mogelijk kostenplaatje te schetsen.

Offerte aanvragen

Wij plaatsen uw dakkapel altijd binnen één dag wind- en waterdicht op uw woning. Bekijk hieronder de video:

Top

Wij helpen u graag. Bel ons +31 (0)184 - 682056 of mail naar info@rozendaalbouwbedrijf.nl