Dakkapel offerte

dakkapel offerteBinnen twee werkdagen uw dakkapel offerte in huis. Rozendaal Dakkapellen levert dakkapelen op maat, een dakkapel die precies aan uw wensen voldoet. Dat is ook de reden dat iedere offerte voor een dakkapel bij ons anders is. Een dakkapel offerte op maat houdt in dat u een offerte ontvangt die voldoet aan uw wensen en binnen uw budget valt.

Maatwerk dakkapellen

Bij het opstellen van een offerte voor uw dakkapel houden we rekening met een aantal zaken. Allereerst zijn uw wensen voor design leidend, namelijk de kleur en het materiaal. Tevens heeft u de keuze uit een plat dak, een schuin dak of een verhoogde nok. Daarnaast kunt u uw dakkapel verder uitbreiden met diverse extra opties, zoals:

- een rolluik (handmatig of elektrisch)
- een zonnescherm
- een hor
- een ventilatierooster
- een Velux rooster
- een airo

Bij het opstellen van een offerte voor uw dakkapel houden we uiteraard rekening met uw budget. Een offerte van Rozendaal Dakkapellen is een maatwerk offerte, net als het eindresultaat.

Vraag online uw dakkapel offerte aan

Om een offerte voor uw dakkapel aan te vragen kunt u heel eenvoudig u gegevens achter laten in ons offerteformulier, wij nemen dan binnen twee werkdagen telefonisch contact met u op.

Offerte aanvragen

Bekijk meer voorbeelden >>

Top

Wij helpen u graag. Bel ons +31 (0)184 - 682056 of mail naar info@rozendaalbouwbedrijf.nl