Dakkapel plaatsen

Een dakkapel plaatsen is een lastige klus die nauwkeurig uitgevoerd dient te worden. U wilt immers niet dat uw dakkapel scheef komt te staan. Laat uw dakkapel bouwen door een dakkapellen specialist, dan weet u zeker dat uw dakkapel naadloos aansluit op u dak. Wij helpen u bij de aanvraag van een bouwvergunning, plaatsen uw dakkapel binnen één dag wind- en waterdicht en zullen uw dakkapel aftimmeren. U bent dan zeker van kwaliteit en dat is wel zo fijn.DSC_0032

Voordelen van een dakkapel plaatsen

Het plaatsen van een dakkapel heeft veel voordelen. Zo is een dakkapel waardeverhogend en dus een goede investering in uw woning. Mocht u uw woning ooit willen verkopen, dan ligt de verkoopprijs hoger dankzij de dakkapel. Door dakkapel plaatsen creëert u bovendien extra ruimte, waardoor u bijvoorbeeld van uw zolder extra slaapkamers kunt maken of dat u een grotere slaapkamer krijgt. Ook betekent het plaatsen van een dakkapel dat u meer licht in uw woning krijgt. Hierdoor hoeft u de lampen in uw woning minder vaak aan te zetten, wat bespaart op energiekosten. Tevens heeft u de keuze uit een enkele- of dubbele dakkapel. Of wilt u een moderne dakkapel? Dan is kunststof een echte aanrader. Inspiratie nodig? Bij onze dakkapellen online op onze projectenpagina.

Keuzes bij het dakkapel plaatsen

- Heeft u besloten om een dakkapel te laten plaatsen? Goede keuze! Maar dan bent u er nog niet. U krijgt voorafgaand aan dakkapel plaatsen te maken met onderstaande keuzes:
- Wat voor soort dakkapel wenst u? Kiest u voor een traditionele dakkapel, een dakkapel met schuin dak of voor een speciale dakkapel?
- Hoe groot wilt u dat de dakkapel wordt?
- Hoeveel en wat voor een soort kozijnen wilt u in de dakkapel laten plaatsen?
- Welke toevoegingen wilt u bij uw dakkapel? Zoals rolluiken, zonneschermen of ventilatieroosters?
Wat wilt u maximaal betalen voor het plaatsen van de dakkapel

Foto's Site 080

Offerte aanvragen voor dakkapel plaatsen

Dakkapel kopen? Laat u vooraf goed adviseren door een betrouwbare partij. Gebroeders Rozendaal is aangesloten bij Bouwend Nederland en Bouwgarant. Wij maken een dakkapel tekening voor uw zodat u precies weet hoe uw dakkapel eruit komt te zien voordat wij definitief de dakkapel plaatsen. Tevens kunt u de tekening gebruiken voor het aanvragen van een bouwvergunning. Interesse? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over het plaatsen van uw dakkapel. Of vraag vrijblijvend een dakkapel offerte aan.

Offerte aanvragen

Bekijk meer voorbeelden >>

Top

Wij helpen u graag. Bel ons +31 (0)184 - 682056 of mail naar info@rozendaalbouwbedrijf.nl