Dakkapel prijslijst

dakkapel prijslijstWilt u een dakkapel laten plaatsen en bent u benieuwd naar de prijzen? Op de site van Rozendaal Dakkapellen vindt u een dakkapel prijslijst met prijsvoorbeelden. Voor een dakkapel op maat bent u bij Rozendaal Dakkapellen aan het juiste adres. Aangezien de prijs van een dakkapel afhangt van de afmetingen, de materiaalkeuze en het aantal ramen, maken wij graag een offerte voor u op maat. Bekijk hieronder onze dakkapel prijslijst om een inschatting te krijgen van de kosten.

Wat bepaalt de prijs van uw dakkapel?

De prijs van uw dakkapel is afhankelijk van een aantal factoren. Bij Rozendaal Dakkapellen heeft u een uitgebreide keus. De dakkapel prijslijst op onze website bevat standaard prijzen en die kunnen veranderen per situatie. Wij vinden het belangrijk dat een dakkapel volledig aan uw wensen voldoet. Het kan daarom voorkomen dat u bijvoorbeeld een extra raam wilt, uw dakkapel breder moet zijn dan de standaard afmetingen of dat u juist een standaard dakkapel wilt.

Ook kunt u kiezen uit een houten dakkapel, kunststof dakkapel, dakkapel met een plat dak, dakkapel met een schuin dak, dubbele dakkapel, etc. Tevens kunt u denken aan uitbreidingsmogelijkheden zoals een rolluik, een hor, een zonnescherm of extra ventilatieroosters. Dit is niet standaard verwerkt in onze dakkapel prijslijst.

Dakkapel prijslijst aanvragen

Wilt u meer weten over het kostenplaatje voor het plaatsen van een dakkapel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Rozendaal Dakkapellen staat bekend om haar maatwerk oplossingen en dat is de reden dat wij onze klanten keer op keer doen verrassen. Bekijk hieronder onze dakkapel prijslijst of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen

Bekijk meer voorbeelden >>

Top

Wij helpen u graag. Bel ons +31 (0)184 - 682056 of mail naar info@rozendaalbouwbedrijf.nl