Dakkapel reparatie

Foto's Site 080Heeft u een auto, dan gaat u hier waarschijnlijk periodiek mee naar de garage om te laten kijken of alles nog naar behoren functioneert. Met een dakkapel zou dat niet anders moeten zijn. Voor een dakkapel is namelijk ook onderhoud nodig, om er voor te zorgen dat deze in optimale staat blijft. Door het soms slechte weer in Nederland kan de kwaliteit achteruit gaan. Mocht dit het geval zijn, dan is dit met dakkapel reparatie vaak relatief goedkoop te verhelpen. Dit zonder dat u direct een geheel nieuwe dakkapel hoeft te plaatsen.

Dakkapel reparatie biedt financiële voordelen

Over het algemeen is dakkapel reparatie voordeliger dan het plaatsen van een nieuwe dakkapel. Is er schade ontstaan aan de zijwanden of boeiboorden, dan kunt u deze laten vervangen. Is het glas aan vervanging toe, dan kunt u wellicht direct dubbel glas laten plaatsen. De kosten van dakkapel reparatie zijn uiteraard afhankelijk van wat er precies gerepareerd dient te worden. Over het algemeen kunt u er vanuit gaan dat dit maximaal een paar honderd euro gaat kosten. Ter vergelijking: u bent normaal gesproken al minimaal €3.000,- kwijt voor de aanschaf van een nieuwe dakkapel.

Voeren wij uw dakkapel reparatie uit?

Bent u benieuwd wat in uw geval de mogelijkheden van dakkapel reparatie zijn? Rozendaal Dakkapellen voorziet u graag van advies. Wij kijken naar uw dakkapel en brengen in kaart welke reparaties er nodig zijn en wat de bijbehorende kosten zijn. Blijkt de dakkapel met reparatie toch niet meer te redden te zijn, dan doen wij u natuurlijk graag een prijsvoorstel voor een geheel nieuwe dakkapel. Bel naar 0184 – 682 056 voor meer informatie of vraag direct een offerte aan via de website.

 Offerte aanvragen

Bekijk meer voorbeelden >>

Top

Wij helpen u graag. Bel ons +31 (0)184 - 682056 of mail naar info@rozendaalbouwbedrijf.nl