Dakkapel Rotterdam

U bent erover uit: u wilt meer ruimte op de bovenste verdieping en daarom wilt u graag een dakkapel laten plaatsen. Gebroeders Rozendaal is hét Timmer- en Bouwbedrijf in de omgeving Rotterdam. Wij hebben al veel dakkapellen geplaatst en doen dit ook graag voor u. Vanuit ons kantoor in Nieuw-Lekkerland, zijn wij na een half uur rijden in Rotterdam. Wilt u een dakkapel in Rotterdam laten plaatsen, dan zijn wij dus altijd dichtbij. Naast dakkapellen, kunt u ook bij ons terecht voor aanbouwen in de omgeving van Rotterdam.

Dakkapel in Rotterdam plaatsen

Als u op zoek bent naar een dakkapel in Rotterdam, zijn er tal van mogelijkheden. Vaak ziet u door het grote aanbod niet meer waar u voor zou moeten kiezen. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze. Ten eerste is het belangrijk wat voor soort dakkapel u wilt. U kunt kiezen uit:

  • Een dakkapel met een plat dak
  • Een dakkapel met een schuin dak
  • Een speciale dakkapel

Buiten de soort dakkapel die u wilt laten plaatsen op uw woning in Rotterdam, kiest u ook het materiaal van de kozijnen, de bekleding en de afwerking. Tot slot kunt u nog kiezen voor diverse accessoires, zoals horren, rolluiken en ventilatieroosters. Na het maken van deze keuzes, kunnen wij een gerichte offerte voor uw dakkapel in Rotterdam voor u maken.

Prijs voor uw dakkapel in Rotterdam

Wilt u weten wat uw dakkapel in Rotterdam gaat kosten? Kijk dan bij onze prijzen of neem contact met ons op.

Offerte aanvragen

Top

Wij helpen u graag. Bel ons +31 (0)184 - 682056 of mail naar info@rozendaalbouwbedrijf.nl