Dakkapel vernieuwen

IMG_20140409_150705Of het nu gaat om een paar schoenen, een auto of een dakkapel: alles is eens in de zoveel tijd aan vervanging toe. Soms is reparatie namelijk niet meer afdoende. Is het voor u tijd om uw dakkapel te vernieuwen, dan zijn wij u graag van dienst. Al meer dan 25 jaar vertrouwen onze klanten op onze deskundigheid als het aankomt op dakkapel vernieuwen. Wij bouwen elke dakkapel op locatie op en zorgen dat deze binnen één dag wind- en waterdicht geplaatst is. Het ter plaatse opbouwen van de dakkapel heeft als voordeel dat deze gegarandeerd naadloos aansluit op uw dak.

Hoe werkt dakkapel vernieuwen?

Alvorens wij uw dakkapel vernieuwen, gaan we graag met u om tafel om al uw wensen door te nemen. Wil u bijvoorbeeld een traditionele dakkapel, een dakkapel met een schuin dak of een speciale dakkapel? Welk formaat moet de dakkapel krijgen? En wilt u nog rolluiken, ventilatieroosters of zonneschermen in de dakkapel hebben? Allemaal keuzes waarin wij u graag adviseren op basis van onze ruime ervaring. Doordat wij reeds vele malen dakkapel vernieuwen hebben uitgevoerd, weten wij zeker dat ook u zult slagen voor een nieuwe dakkapel bij Rozendaal Dakkapellen.

Laat uw dakkapel vernieuwen door Rozendaal Dakkapellen

Heeft u interesse in dakkapel vernieuwen, dan horen wij dat graag van u. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. U kunt natuurlijk ook een offerte aanvragen voor het plaatsen van een dakkapel. Bel naar 0184 – 682 056 voor meer informatie. Indien gewenst kunnen wij dan direct een afspraak met u inplannen om kennis te maken en uw wensen door te spreken. Bekijk ter oriëntatie op het dakkapel vernieuwen alvast onze pagina met prijzen van dakkapellen.

Offerte aanvragen

Top

Wij helpen u graag. Bel ons +31 (0)184 - 682056 of mail naar info@rozendaalbouwbedrijf.nl