Dakopbouw kosten

Overweegt u een dakopbouw te laten plaatsen? Dan wilt u natuurlijk weten hoeveel u dit gaat kosten. Afhankelijk van uw woning en uw wensen, berekenen wij uw dakopbouw kosten voor u.

Verschillende keuzemogelijkheden

De kosten van een dakopbouw hangen van een aantal factoren af. Ten eerste is het belangrijk om te weten wat voor een soort dakopbouw u wilt. Zoals het soort dak dat u op uw dakopbouw wilt plaatsen. Kiest u voor een zadeldak, een plat dak of een combinatie van beiden? Daarnaast is ook bepalend of uw woning op dit moment een plat of zadeldak heeft.

Kozijnen in uw dakopbouw

De extra verdieping die u door de dakopbouw creëert wilt u waarschijnlijk ook laten voorzien van kozijnen. De keuzes voor materiaal, de afmetingen, de kleur, de plaats en de hoogte van het kozijn of de kozijnen, bepalen mede de kosten voor uw dakopbouw

Afwerking dakopbouw

De mate waarin u uw dakopbouw wilt laten afwerken, is ook van invloed op de totaalprijs. Zo kunt u kiezen voor verschillende soorten beplating, rabatdelen en metsel- en stucwerk. Daarnaast kunt u uw dakbouw volledig door ons laten aftimmeren.

Dakopbouw kosten

Voor een indicatie van een volledige dakopbouw, kijk dan op de prijspagina van dakbouwen. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte met dakopbouw kosten aan.

 Offerte aanvragen

Top

Wij helpen u graag. Bel ons +31 (0)184 - 682056 of mail naar info@rozendaalbouwbedrijf.nl