Dakopbouw plat dak

Heeft u een woning met een plat dak en wilt u uw woning uitbreiden? Met een dakopbouw voor een plat dak creëert u 33% meer woonruimte. Een dakopbouw voor een plat dak kan dienen voor meer slaapkamers in uw woning of het plaatsen van een tweede of grotere badkamer.

Dakopbouw

Soorten dakopbouw plat dak

Wanneer u kiest voor een dakopbouw voor een plat dak, heeft u nog keus uit verschillende varianten.  Het grote voordeel van een plat dak is dat er veel mogelijkheden zijn om meer woonruimte te creëren. Zo kunt u kiezen voor een extra verdieping met zadeldak, platdak of met  zadel- en platdak. Het voordeel van een extra woonlaag is dat de waarde van uw huis omhoog gaat en u door de extra woonlaag niet meer hoeft te verhuizen naar een huis met meer woonruimte.

Kosten dakopbouw plat dak

Voor een dakopbouw heeft u wel een vergunning nodig, maar door deze uitbreiding kunt u de komende twintigjaar weer vooruit met uw huis. De kosten van een dakopbouw zijn verschillend, doordat u onder andere het soort kozijnen kunt bepalen en hoe u uw dakopbouw wilt afwerken. Voor een indicatie van een volledige dakopbouw, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen of contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen

Top

Wij helpen u graag. Bel ons +31 (0)184 - 682056 of mail naar info@rozendaalbouwbedrijf.nl