GEALAN

Bij Rozendaal Dakkapellen maken we gebruik van de kunststof profielsystemen van GEALAN. Wellicht heeft u daar weleens van gehoord, maar weet u niet precies wat het inhoudt. Het uitgebreide productenprogramma biedt alle benodigdheden voor de bouw van ramen, deuren en rolluiken. Met name de kozijnen van GEALAN worden veelal door ons toegepast. Ook als u een opdracht laat uitvoeren door Timmer- en Bouwbedrijf Gebr. Rozendaal is de kans dus groot dat u hiermee te maken krijgt. Daarom leggen wij u kort uit waarom wij 100% achter deze keuze staan en hier graag mee werken.

Waarom GEALAN?

GEALAN maakt gebruik van de modernste profieltechnologie. Tevens zijn de zachte contouren van de kozijnen een lust voor het oog en pas het perfect in ieder type dakkapel. Daarnaast voldoet het aan alle mogelijke eisen. Het sterke materiaal zorgt ervoor dat het aan de eisen van de warmte- en geluidsisolatie voldoet. Ook voldoet het aan alle verwachtingen met betrekking tot inbraakpreventie. Dat laatste is een belangrijk onderdeel waar veel van onze klanten erg blij mee zijn.

Ook een dakkapel met deze technologie?

Wilt u meer informatie over de GEALAN technologie in uw dakkapel? Neem dan contact met ons op of doe een vrijblijvende offerte aanvraag. Wij helpen u graag.

Offerte aanvragen

Top

Wij helpen u graag. Bel ons +31 (0)184 - 682056 of mail naar info@rozendaalbouwbedrijf.nl