Grote dakkapel

Op zoek naar een grote dakkapel? Een dakkapel die afwijkt van de standaard afmetingen? Bij Rozendaal Dakkapellen bouwen we dakkapellen op maat. Op onze website krijgt u een indicatie van de standaardprijzen. Wanneer u een dakkapel zoekt die groter is dan de standaard afmetingen, dan doen wij graag een voorstel. Ook voor grote dakkapellen bent u bij Rozendaal Dakkapellen aan het juiste adres. Bekijk onze projectenpagina voor extra inspiratie.

Een grote dakkapel plaatsen

Een grote dakkapel verhoogd het woonplezier. Wat voorheen een kleine kamer was met een schuin dak, wordt nu een kamer met veel lichtinval, extra ruimte en extra veel woonplezier. Daarnaast verhoogd een grote dakkapel de waarde van uw huis. Grote dakkapellen zijn te verkrijgen in kunststof en hout. Wij adviseren u graag bij uw keuze. Ook wanneer u aanvullende wensen heeft is dat mogelijk. Denk aan een extra raam of rolluik. De kleur van uw dakkapel kunnen we volledig afstemmen op de stijl van uw huis. Bij Rozendaal Dakkapellen is geen enkele dakkapel hetzelfde, want iedere dakkapel wordt op maat geplaatst.

Een grote dakkapel aanvragen?

Wil u meer informatie over het plaatsen van een grote dakkapel? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Samen met u  bekijken we de mogelijkheden, zonder dat u ergens aan vast zit. Daarnaast helpen wij u bij het aanvragen van een bouwvergunning. Uw dakkapel is onze zorg.

Offerte aanvragen

Bekijk meer voorbeelden >>

Top

Wij helpen u graag. Bel ons +31 (0)184 - 682056 of mail naar info@rozendaalbouwbedrijf.nl