Kleine dakkapel

Wilt u graag meer ruimte op de bovenverdieping van uw woning, maar is uw dak niet heel groot. Dan kunt u kiezen voor een kleine dakkapel. Bij Rozendaal Dakkapellen worden dakkapellen op maat gemaakt die dus afwijken van standaard afmetingen. Als u op zoek bent naar een dakkapel die kleiner is dan de standaard geleverde maten dan kunt u bij ons terecht.

Kleine dakkapel plaatsen

Door een kleine dakkapel te plaatsen, wordt uw woonplezier en -comfort aanzienlijk vergroot. Het mooie aan een dakkapel is daarnaast dat de waarde van uw woning hoger wordt, ook wanneer het formaat van de dakkapel niet al te groot is. Het plaatsen van een kleine dakkapel is vaak binnen één dag geregeld en dan is de dakkapel wind- en waterdicht. De specialisten van Rozendaal Dakkapellen voorzien u graag van advies en helpen u bij het maken van een keuze. Wilt u een rolluik op de dakkapel of een insectenhor voor het raam, dan kunnen wij dat regelen. Elke dakkapel wordt op maat gemaakt en dus volledig afgestemd op uw wensen.

Offerte voor een kleine dakkapel

Eén van onze medewerkers vertelt u graag meer over de mogelijkheden en kosten van een kleine dakkapel. Bel met onze dakkapel specialist op 0184 – 682 056 voor meer informatie. U kunt ook ons offerteformulier invullen, waarna wij contact met u op zullen nemen over de kleine dakkapel.

Offerte aanvragen

Bekijk meer voorbeelden >>

Top

Wij helpen u graag. Bel ons +31 (0)184 - 682056 of mail naar info@rozendaalbouwbedrijf.nl