Kosten dakkapel

De kosten van een dakkapel kunnen erg verschillend zijn. Zo kunnen de afmetingen en wensen van uw dakkapel afwijkend zijn van de dakkapellen die bij ons op de prijzenpagina staan. Op de prijzenpagina vindt u de kosten van een dakkapel gebaseerd op standaard uitvoeringen. Echter zijn andere opties ook mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

Kostprijs dakkapel

De kosten van een dakkapel plaatsen zijn afhankelijk van een aantal variabelen. Hoe deze kostprijs uiteindelijk wordt berekend laten wij u uiteraard zien. De kosten van u dakkapel hangen af van:

  • Het soort dakkapel
  • Het aantal en soort kozijnen
  • Dakopbouw
  • De afmetingen van uw dakkapel
  • De accessoires van de dakkapel, zoals rolluiten en ventilatieroosters

U kunt bij ons terecht voor dakkapellen van 2 meter, 3 meter en 5 meter, met elk hun eigen kosten.

Dakkapel onderdelen

Wat kost een dakkapel? Vraagt u zich wellicht af. Het grootste deel van de dakkapel kosten wordt bepaald door de onderdelen die zijn verwerkt in de dakkapel. Belangrijke onderdelen die een vereiste zijn voor uw dakkapel zijn:

De zijwanden en het dak; deze constructie moet stevig en waterdicht zijn. Een goede constructie bespaart u een hoop onderhoudskosten.
Het raamwerk; dit is de basis van uw dakkapel. Het raamwerk bepaalt uiteindelijk de constructie van de zijwanden en het dak.
De ramen; de juiste beglazing zorgt voor een goede uitstraling en uitzicht van uw dakkapel. Tevens dient een goede beglazing voor goede isolatie.
Afwerking; de materialen voor de afwerking dragen bij aan een betere isolatie. Tevens geeft een goed afgewerkte dakkapel u waar voor uw geld.
Arbeidsloon; daarnaast zijn de kosten van arbeid een onderdeel van de totaal prijs. Het bouwen van een dakkapel is puur vakmanschap.

Offerte op maat voor dakkapel kosten

Op de prijzenpagina geven wij u een indicatie van de kosten voor een dakkapel. Echter kunnen de kosten voor uw dakkapel in werkelijkheid afwijken van de prijsindicatie. Mocht u nog vragen hebben over de verschillende kosten voor een dakkapel of wilt u een offerte op maat? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Offerte aanvragen

Top

Wij helpen u graag. Bel ons +31 (0)184 - 682056 of mail naar info@rozendaalbouwbedrijf.nl