Kosten nokverhoging

Wanneer u kiest voor een nokverhoging zorgt u voor een waardeverhoging van uw woning. Het kost echter wel geld om uw nok te verhogen. De kosten van de nokverhoging zijn voor elke woning verschillende. De kosten voor een nokverhoging hangen namelijk samen met een aantal factoren. Vandaar dat u uzelf wellicht afvraagt: wat kost een nokverhoging?

Traditionele of dubbele nokverhoging

De belangrijkste factor waarop de kosten van een nokverhoging wordt gebaseerd, is de keuze tussen een traditionele of een dubbele nokverhoging. Bij een traditionele nokverhoging wordt de nok aan één kant van het dak verhoogd. Dit is over het algemeen aan de voorkant van de woning. U kunt ook kiezen voor een dubbele nokverhoging. Hierbij wordt zowel aan de voor- als aan de achterkant van de woning de nok verhoogd. Een dubbele nokverhoging brengt automatisch meer kosten met zich mee.

Samenstelling kosten nokverhoging

De keuze voor een traditionele of een dubbele nokverhoging is één onderdeel van de kosten voor een nokverhoging. Wanneer u kiest voor een nokverhoging ontkomt u niet aan het aanvragen van een vergunning om de nok te verhogen. Ook dit is een onderdeel van de kosten voor een nokverhoging. Aan de andere kant levert een nokverhoging u ook voordelen op. Een nokverhoging is duurder dan het plaatsen van een dakkapel, maar een nokverhoging levert u ook meer op. Zo krijgt u niet alleen extra ruimte, maar kan een nokverhoging worden gezien als een extra verdieping van uw woning. Dit zorgt er weer voor dat uw woning meer waard is. Bij een eventuele verhuizing levert uw woning meer geld op.

Wilt u meer weten over de kosten van een nokverhoging? Neem dan direct contact met ons op. Wij van Rozendaal Dakkapellen komen graag uw nok verhogen en geven u graag antwoord op de vraag: wat kost een nokverhoging?

Offerte aanvragen

Top

Wij helpen u graag. Bel ons +31 (0)184 - 682056 of mail naar info@rozendaalbouwbedrijf.nl