Moderne dakkapel

Met een moderne dakkapel geeft u uw huis een compleet nieuw aanzicht. Wanneer u kiest voor een moderne dakkapel, raden wij aan om te kiezen voor een kunststof dakkapel. Kunststof dakkapellen zijn onderhoudsarm en hebben een strakke afwerking. Tevens is een moderne dakkapel van kunststof relatief goedkoop in aanschaf en goed geïsoleerd. Naast kunststof dakkapellen kunt u ook kiezen voor een houten dakkapel. Wij helpen u graag bij uw keuze.

Moderne dakkapel laten plaatsen

Bij Rozendaal Dakkapellen bouwen we elke dakkapel op maat. Binnen één werkdag wordt uw dakkapel water- en winddicht gemonteerd. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Tevens helpen wij u bij het aanvragen van een bouwvergunning.  Middels een dakkapel tekening krijgt de gemeente een compleet beeld van de gewenste situatie, waardoor de aanvraag van uw vergunning soepel zal verlopen. Bij Rozendaal Dakkapellen nemen wij alle zorgen voor uw uit handen.

Een moderne dakkapel is waardeverhogend

Het plaatsen van een moderne dakkapel verbeterd het aanzicht van uw huis. Een dakkapel verhoogd het woonplezier en de waarde van uw huis. Van een kleine zolderkamer maakt u een volwaardige slaapkamer met meer licht en ruimte. Bij Rozendaal Dakkapellen hebben we meer dan 25 jaar ervaring in het plaatsen van moderne dakkapellen. Op onze projectenpagina vindt u verschillende dakkapellen om u te inspireren.

Een moderne dakkapel aanvragen?

Heeft u interesse in een moderne dakkapel en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw huis? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt altijd een passend prijsvoorstel.

Offerte aanvragen

Bekijk meer voorbeelden >>

Top

Wij helpen u graag. Bel ons +31 (0)184 - 682056 of mail naar info@rozendaalbouwbedrijf.nl