Timmerbedrijf Dordrecht

Woont u in de omgeving van Dordrecht en bent u op zoek naar een timmerbedrijf dat al geruime tijd werkzaam is in de bouwbranche? Gebr. Rozendaal helpt u graag bij al uw klussen. Wij zijn gespecialiseerd in aanbouw, dakopbouw en dakkapellen, maar ook voor kozijnen, dakvensters, trappen, aftimmeringen en alle voorkomende bouwwerkzaamheden kunt u bij ons terecht.

Professioneel kwaliteitswerk in Dordrecht

Het leveren van kwalitatief hoogwaardig werk vinden wij zeer belangrijk en kwaliteit staat dan ook hoog in het vaandel bij ons timmerbedrijf. Het werk dat wij in Dordrecht leveren is volledig afgestemd op de wensen van de klant, want tevreden klanten vinden wij belangrijk. Wij denken graag met u mee en helpen u bij het realiseren van uw woon wensen.

Timmerbedrijf met eigen werkplaats

Met negen vaste personeelsleden van ons timmerbedrijf maken wij uw materialen op maat in onze eigen moderne werkplaats. Vervolgens zorgen wij voor het vervoer naar Dordrecht. Alle machines in onze werkplaats voldoen aan alle strenge eisen van deze tijd. Samen met u kijken we naar uw wensen en gaan met uw wensen in onze eigen werkplaats aan de slag.

Contact

Wilt u meer weten wat wij als timmerbedrijf bij u in Dordrecht kunnen realiseren? Neem vrijblijvend contact met ons op. Als u aangeeft wat u wenst, kunnen wij u van een offerte op maat voorzien. Graag spreken wij met u alle mogelijkheden door.

Offerte aanvragen

Top

Wij helpen u graag. Bel ons +31 (0)184 - 682056 of mail naar info@rozendaalbouwbedrijf.nl