Verbouwen of verhuizen?

Het kan gebeuren dat uw huis te klein wordt voor u of uw gezin. U verwacht bijvoorbeeld een kindje, of u wilt graag een kantoor aan huis. De keuze waar u vervolgens voor komt te staan, is niet gemakkelijk: verbouwen of verhuizen? Verhuizen lijkt een mooie optie, maar wanneer u woont op een plek waar u aan gehecht bent, in een huis waar kinderen zijn opgegroeid, en met buren die u als vrienden of goede kennissen beschouwd, is een verbouwing veelal de betere optie.

Informeer naar de mogelijkheden

Uw huis uitbreiden met een aanbouw

Wanneer u uw huis wilt uitbreiden, heeft u wellicht meer opties dan u denkt. Afhankelijk van uw huis en uw wensen zijn er namelijk nogal wat mogelijkheden. Bij een aanbouw kunt u bijvoorbeeld denken aan een garage, serre, erker, uitbouw aan de achtergevel en uitbouw aan de zijgevel. De keuze die u maakt is afhankelijk van vele factoren. Een garage is bijvoorbeeld de ideale werkplaats, een serre biedt de ontspanning die u nodig heeft na een lange werkdag, en met een uitbouw kunt u een prachtig kantoor aan huis realiseren.

Vraagt u zich af welke aanbouw het beste bij uw wensen past? Neem dan contact met ons op en wij voorzien u gratis van professioneel advies. Wij houden rekening met uw wensen en budget.

rozendaal-slide3

Uw huis uitbreiden met een dakopbouw

Heeft u niet genoeg grond rondom uw huis om een aanbouw te realiseren? Of vind u een aanbouw wellicht zonde van de ruimte die u nu wél hebt. Dan is er gelukkig nog een andere optie: in de hoogte bouwen. Rozendaal Dakkapellen heeft ruimte ervaring in het realiseren van dakopbouwen. U kunt een dakopbouw beschouwen als een extra verdieping op uw huis. Hierdoor krijgt u niet alleen veel meer ruimte, maar ook de waarde van uw huis stijgt significant.

De mogelijkheden van een dakopbouw:

  • Extra verdieping met zaldeldak op een bestaande woning met een zadeldak
  • Extra verdieping met zadeldak op een bestaande woning met een plat dak
  • Extra verdieping met zadel- en platdak op een bestaande woning met een plat dak
  • Extra verdieping met platdak op een bestaande woning met een plat dak

 

Serre

Verbouwen of verhuizen?

Verbouwen of verhuizen: de keuze is afhankelijk van vele factoren. Wanneer u besluit om te verbouwen in plaats van te verhuizen, helpt Rozendaal Dakkapellen u graag verder met vrijblijvend advies. Als professioneel en ervaring bouwbedrijf zijn wij in staat uw wensen om te zetten naar een mooi resultaat. Dat begint voor ons bij het concept en dat eindigt bij de oplevering van een kwalitatief hoogstaande opbouw of aanbouw waar u gelukkig van wordt.

Offerte aanvragen

Top

Wij helpen u graag. Bel ons +31 (0)184 - 682056 of mail naar info@rozendaalbouwbedrijf.nl