Waarom een dakkapel?

Voorbeeld 7 dakkapel

Overweegt u om een dakkapel aan te schaffen? Dan is het belangrijk om een goede inschatting te maken van de voordelen van een dakkapel. Wij hebben er alvast een aantal voor u op een rijtje gezet:

#1 Meer ruimte door een dakkapel

Wanneer de bovenste verdieping van uw woning over schuine wanden beschikt, wordt de benutbare ruimte aanzienlijk vergroot door het plaatsen van een dakkapel. Het aantal beloopbare vierkante meters neemt toe en een opbergzolder krijgt hierdoor een hele nieuwe functie als bijvoorbeeld slaapkamer.

#2 Meer licht door een dakkapel

Het plaatsen van een dakkapel tovert een nutteloze ruimt om tot een complete en volwaardige (slaap)kamer, doordat er veel meer licht in de ruimte valt. Daarnaast is het een voordeel dat u de ruimte door middel van een dakkapel beter kunt ventileren.

#3 Meerwaarde van uw woning

Een dakkapel is een goede investering in uw woning. Doordat meer ruimte en licht wordt gecreëerd, wordt uw woning ook meer waard. Wanneer u door het plaatsen van de dakkapel een extra leefruimte heeft gecreëerd, is dit een nog grotere waardevermeerdering van uw woning.

#4 Betere isolatie

Wanneer u kiest voor een polyester dakkapel, profiteert u direct van een betere isolatie van de ruimte. Op deze manier bespaart u veel geld op uw energierekening.

#5 Uitstraling van de woning

Bij Gebroeders Rozendaal kunt u terecht voor verschillende soorten dakkapellen. Door te kiezen voor materialen en kleuren die goed passen bij de stijl van uw woning, geeft de dakkapel uw woning een compleet nieuwe uitstraling.

Meer informatie over dakkapellen?

Wilt u meer weten over de voordelen van een dakkapel? Neem dan gerust contact met ons op. U heeft al een complete dakkapel voor 3.695 euro. Bekijk ook de prijzenpagina voor meer informatie over prijzen van dakkapellen. Of vraag direct geheel vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Wij plaatsen uw dakkapel altijd binnen één dag wind- en waterdicht op uw woning. Bekijk hieronder de video:

Top

Wij helpen u graag. Bel ons +31 (0)184 - 682056 of mail naar info@rozendaalbouwbedrijf.nl