Woonkamer uitbouwen

Wanneer gezinsuitbreiding op de planning staat of er om een andere reden meer woonruimte nodig is, kunt u een aanbouw laten plaatsen. Door de woonkamer uit te bouwen krijgt u er direct functionele vierkante meters bij. Het is dus absoluut niet nodig om te verhuizen als u vindt dat uw huidige woning te klein wordt. Met een in verhouding kleine investering kunt u uw wooncomfort maximaal vergroten. De woonkamer uitbouwen is een stap die veel mensen vroeg of laat overwegen en in veel gevallen ook zetten.

Aanbouw Zwijndrecht

Vergunning voor woonkamer uitbouwen

Er zijn situaties waarin een uitbouw aan het huis zonder vergunning geplaatst kan worden. Maar mocht er toevallig een boom staan op de plek waar u de woonkamer wilt uitbouwen, dan kan het wel zijn dat er een vergunning nodig is voor het kappen van de boom. Wij hebben al meermaals woonkamers mogen uitbouwen en kunnen u in de meeste gevallen vertellen of hiervoor een vergunning nodig is of dat u vergunningsvrij kunt bouwen.

Kosten van woonkamer uitbouwen

Kiest u voor een woonkamer aanbouw, dan wilt u uiteraard weten wat hier de kosten van zijn. Het is lastig om daar een goede richtprijs voor te geven zonder dat uw wensen bekend zijn. Een aanbouw van 6 x 2 meter is uiteraard een grotere investering dan een aanbouw van 4 x 2 meter. Maar ook het soort aanbouw dat geplaatst wordt, speelt een rol. Denk hierbij aan de materialen die gebruikt worden, de afwerking die u wilt hebben en de eventuele accessoires (zonnescherm, rolluiken) die geplaatst worden.

Mogen wij uw woonkamer uitbouwen?

Bent u benieuwd naar de kosten van uw woonkamer uitbouwen, dan horen wij graag van u. Als u uw wensen aan ons voorlegt, kunnen wij voor u een eerste indicatie van de kosten geven. Wilt u één van onze medewerkers spreken, dan kunt u ons het beste bellen op 0184 – 682 056. U kunt ook ons offerteformulier invullen, zodat wij contact met u op kunnen nemen over het uitbouwen van de woonkamer.

Offerte aanvragen

Top

Wij helpen u graag. Bel ons +31 (0)184 - 682056 of mail naar info@rozendaalbouwbedrijf.nl